Logotyp
Logotyp

Anläggningen

Innebanorna

I hallen har vi tre tennisbanor med bana 1 närmast läktaren.

På Bana 1 finns också spelanalyssystemet Zenniz installerat. Tillsvidare kan det användas utan extra kostnad.

Vi spelar på ett underlag som heter GreenSet. Underlaget lades in under sommaren 2007 och håller mycket god kvalitet. GreenSet är ett underlag som blivit mer och mer populärt bland tävlingarna på WTA och ATP-touren. Masters i Madrid har under flera år använt just detta underlag som varit mycket populärt bland spelarna. Som träningsunderlag inför tävlingar är det därför perfekt eftersom många klubbar använder sig av denna typ av underlag.

Banorna är skonsamma för spelare och ger ett mycket bra spel genom att det inte är för snabbt.

Faciliteter

Vi har omklädningsrum för damer med bastu samt omklädningsrum för herrar med bastu.

Det finns ett mindre gym med spinningcyklar, crosstrainer samt lite andra redskap om man vill värma upp eller träna en stund.

På bottenvåningen har vi vår tennisshop. Där finns racket, skor, kläder, bollar mm att köpa.

En trappa upp finns vårt medlemstorg där du kan se tennis från läktaren, umgås med andra i hallen eller bara ta en avkopplande fika i vår nyrenoverade del.

I hallen finns ytterligare en hyresgäst, Fritidsladan MacPejo AB, där du hittar allt för segel- och kajaksport hos Fritidsladan Segel & Kajak eller kan boka in ett möte eller en fest med tillhörande förtäring på Krog MacPejo.

Utebanorna

Våra två utomhusbanor är traditionella grusbanor som numera har Båstadgrus. Banorna ligger väster om hallen (bakom hallen) och det är många som inte har uppfattat att vi har några utebanor.
Banorna håller mycket hög kvalitet. De bokas på samma sätt som övriga banor. Vid regn finns det i mån av plats möjlighet att få spela inne.

Kundkorg

Boka

Lillån Tennisklubb Onlinebokning!

Projekt

Förening

Här hittar du information om föreningen, medlemskap,
styrelse, stadgar, mm

Telefon

Kontakt

Lillån Tennisklubb
Kyrkvägen 2A
70375 Örebro
kansli@lillantennis.nu