Logotyp
Logotyp

Nu är grusbanorna öppna för säsongen!

Nu är våra grusbanor bakom hallen äntligen öppna för spel. Passa på att njuta av det fina vårvädret under ett skönt pass utomhus. Precis som tidigare år går det att köpa gruskort (1000 kronor för seniorer och 500 kronor för juniorer) som ger dig obegränsat med tennis fram tills vi stänger banorna i höst.

Utebanor

Tider bokas via vår Matchi-sida, där det också går att köpa gruskort. På sidan hittar ni också anmälan till vår sommartennis för barn och ungdomar som startar vecka 25. Vi har även intensivkurser för vuxna under några sommarveckor, så passa på att anmäla dig om du vill ha bra extraträning under en hel vecka.

Lillåns grusbanor invigdes redan 1992 och har alltså funnits bakom hallen i över 30 år med fin utsikt över slätterna mot Kårsta. 2007 spelade självaste Björn Borg en match på banorna när Stockholms Tennisklubb mötte Lillån i en veteranseriematch.

– Grustennis kan vara utmanande med tanke på väder och vindförhållanden men vi rekommenderar verkligen alla att testa på grusspel, oavsett spelnivå. I långa loppet främjar det definitivt spelutvecklingen eftersom man i mycket högre utsträckning än inomhus får träna på tennisens kanske viktigaste beståndsdel - att komma rätt till bollen. Sedan är det ju väldigt skönt att spela utomhus också, säger klubbens ordförande Karl Schriever-Abeln.

Till anmälan och bokning

Lillån Tennisklubb (matchi.se)

Kontakt och frågor

kansli@lillantennis.nu

Kundkorg

Boka

Lillån Tennisklubb Onlinebokning!

Projekt

Förening

Här hittar du information om föreningen, medlemskap,
styrelse, stadgar, mm

Telefon

Kontakt

Lillån Tennisklubb
Kyrkvägen 2A
70375 Örebro
kansli@lillantennis.nu