Hoppa till sidans innehåll

Att logga in


Om du är medlem i klubben och vill boka bana på ditt medlemskonto, då måste du logga in i bokningssystemet. (Det är inte samma inloggning som till Idrottonline!)

- För att komma till bokningssystemets inloggning: Gå till Bokning -> Boka online, och sedan klickar du på texten "Logga in" som finns mellan två linjer en liten bit ner på sidan.

 

Om du istället vill logga in på Idrottonline - för att till exempel uppdatera din e-postadress eller ditt telefonnummer i din profil (Den utgör uppgifter i klubbens medlemsregister!), då loggar du in i formuläret som visas när du klickar på hänglås-ikonen överst till höger på https://www.idrottonline.se/ sidan. (Om inte hänglåset funkar kan du behöva använda en annan webbläsare)

Har du inte inloggningsuppgifter till Idrottonline så kan du få dem skickade till den e-post adress du uppgav när du blev medlem i LTK.
Hur? Klicka på hänglåset uppe till höger, och sedan på länken "Glömt lösenord?". Fyll därefter i ditt personnr och e-postadress, så kommer du få användar-id och instruktioner om hur du väljer nytt lösenord, per e-post.
- OBS! Finns du inte registrerad med fullständigt personnummer, eller bara inte orkar hantera ytterligare en inloggning, så maila oss istället dina aktuella uppgifter, så uppdaterar vi registret.

Håll gärna adress, telefonnummer och e-post aktuell i din profil eftersom det är dessa uppgifter som kommer användas vid utskick, och sms-gruppmeddelanden (om du är deltagare i en gruppaktivitet).

Stöter du på problem så hör av dig till oss. Kontaktinformation finns längst ned på sidan.

Uppdaterad: 11 OKT 2017 14:46 Skribent: LTK
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Lillån TK - Tennis
Tennishallen, Kyrkvägen 2A
70375 Örebro

Kontakt:
Tel: 019234262
E-post: kansli@lillantennis....

Se all info