Zenniz

zenniz

Träna effektivare med datastöd.

I maj 2016 installerade Lillån Tennisklubb spelanalyssystemet Zenniz på innebana 1.

Zenniz är system som analyserar spelet i realtid med hjälp av ljudet från bollträff och studs. Med hjälp av Zenniz kan man följa sin spelutveckling över tid, och identifiera svagheter och styrkor längs vägen. Statistiken sparas hos Zennis och kan analyseras i lugn och ro hemma eller direkt på banan.

Zenniz ger bättre möjligheter att på egen hand träna upp prescision och styrka i sina slag, och direkt kunna se resultatet under träningen.

I klubben används Zenniz som ett naturligt verktyg i träningsverksamheten för både tävlingsspelare och nybörjare.

Alla som spelar på bana 1 har möjlighet att använda Zenniz utan extra kostnad, tillsvidare.  För att använda systemet behöver du registrera dig. Det gör du antingen på my.zenniz.com, eller direkt på zenniz-konsolen på bana 1.

Registerar man sig på banan så kan man börja använda systemet direkt. Du kommer få ett mail med instruktioner för att välja inloggningsnamn och lösenord. Vid efterföljande speltillfällen behöver man ange sitt användarnamn och lösenord.

Systemet har många funktioner. Lättaste sättet att upptäcka det är att gå igenom den självinstruerande pekskärmen och prova sig fram.

Vi kommer att ta fram någon form av manual som kommer finnas här på hemsidan, och även genomföra utbildning direkt på banan i mån av behov och intresse.

Mer information om Zenniz som produkt hittar du på www.zenniz.com

Uppdaterad: 2017-03-27 00:31
Skribent: Carl Bergudden