Avsluta medlemskap

Vill du inte längre vara medlem i klubben?

Notera att det är obligatoriskt att vara medlem för att vara deltagare i klubbens träningsverksamhet, och även på vissa tävlingar.

Om du, eller ditt barn, deltagit i träningsverksamhet, och sedan valt att inte fortsätta i den verksamheten, så kommer du, eller ditt barn, ändå fortsatt vara medlem i föreningen tills utträde begärts. Medlemskap förlängs annars per automatik med ett kalenderår i taget.

För att avsluta ditt, eller ditt barns, medlemskap i Lillån Tennisklubb vill vi att du kontaktar oss skriftligen via brev, eller e-post. Kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Har du betalt medlemsavgift för aktuellt kalenderår så behåller du medlemsstatus året ut, och därefter avregistreras du från registret. Du kan därför fortsatt få utskick med information riktad till klubbens medlemmar även efter du begärt utträde.

Vill du avstå medlemskap med omedelbar verkan så anger du det i din begäran.
- Det kan dock ta några dagar innan du har avregistrerats från registret, och det kan därför hända att du ändå får ytterligare något oönskat utskick.

Har du tidigare utestående avgifter så kommer avregistrering ske först efter att betalning har bekräftats.

Se även Betalningspolicyn.

Postadress: